MCC, Airline Preparation Course (Advanced JOC) & Simulator Assessment

Multi Crew Cooperation, MCC, och Airline Preparation Course (Advanced JOC), schemaläggs en gång per månad i vår Boeing 737 Next Generation simulator. Du kan också boka Simulatorn i 2h eller 4h för att förbereda dig för en kommande Simulator Assessment. Du kan läsa mer om prep sessions här.

Multi Crew Cooperation (MCC) kurs är en viktig hörnsten i pilotutbildningen. SAA har under en lång tid utbildat professionella piloter som möter branschens och de studerandes krav på innehåll och kvalitet. Med den senaste teknologin i form av en mycket avancerad Boeing 737 Next Generation MCC-Simulator och duktiga instruktörer, har du möjligheten att få ut det bästa av din MCC och Airline Preparation Course (Advanced JOC) utbildning. Genom SAA’s samarbete med Norwegian används Norwegians Procedurer och SOP under våra MCC och Airline Preparation kurser.

Flygbranschen ställer höga krav på kompetens och samarbetsförmåga, vilket återspeglas i innehållet på våra kurser. SAA erbjuder utmanande kurser där grundläggande Crew Resource Management Teori förbereder dig för den praktiska flygningen under MCC kursen. Kommunikations- och samarbetsövningarna genomförs i vår avancerade Boeing 737 Next Generation simulator med våra mycket erfarna MCC-instruktörer som har ett brinnande intresse och mångårig erfarenhet av MCC utbildning.

MCC Simulator 737NG

 

 

 

Hittar du inte svar på dina frågor? Läs vår FAQ FAQ