<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1133613096792918&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Drömmen om att flyga börjar här

Våra integrerade pilotutbildningar ger dig de certifikat och behörigheter du behöver för att söka jobb som styrman på alla Europeiska flygbolag. Certifikaten och behörigheterna du får är reglerade av EASA (European Aviation Safety Agency) och det är standard för alla flygbolag i Europa. 

Att bli pilot är för många en barndomsdröm. Andra inser att de vantrivs med sin nuvarande karriär och bestämmer sig för att byta bana. Oavsett vilken kategori du faller inom så innebär en pilotutbildning att du kommer ett steg närmare att uppfylla drömmen om ett liv ovan molnen.

Så du har bestämt dig för att bli pilot, då är det dags att utvärdera dina alternativ, kalla oss partiska men det här definitivt ett bra ställe att börja!

SAA erbjuder två integrerade program om 18 månader som förser dig med alla certifikat och behörigheter du behöver för att kunna arbeta som First Officer på ett flygbolag.

Kanske skulle Professional Pilot Program i San Diego passa dig? Eller låter First Officer Program mer tilltalande? Klicka dig vidare här till höger för att läsa mer om de båda alternativen.

YH-Utbildning

Vi har även YH-programmet Integrerad Trafikflygare, där ett begränsat antal pilotelever får plats per år. Programmet är statligt finansierat. 

MER INFORMATION

 

”Självklart var det nervöst att flyga själv för första gången, men det var också otroligt kul! Det är verkligen en annorlunda känsla att sitta ensam i en helikopter uppe i luften för första gången, en härlig kombination av skräck och glädje skulle jag säga." -  Johannes Rajaniemi
Ta vårt test och se om du har vad som krävs för att bli pilot
TA MIG TILL TESTET