<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1538207209772412&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Simulator Training Session

Vill du fräscha upp dina MCC och instrumentfärdigheter inför en bolagsintervju?

SAA erbjuder simulator training sessions i vår Boeing 737 NG simulator för att du ska få möjlighet att förbereda dig på bästa sätt inför kommande arbetsintervju med tillhörande simulator assessment.

Vi erbjuder simulatorpass om två och fyra timmar, där vi tillsammans med dig sätter ihop ditt träningspass beroende på dina tidigare erfarenheter och behov.

Vi har mycket duktiga och erfarna MCC instruktörer till denna kurs och de flesta är även aktiva piloter på olika flygbolag.

Simulator Assessments är beroende av att det finns instruktör och simulator tillgängligt för datumet du har valt, därför är det säkrast att skicka din bokningsförfrågan minst en vecka innan ditt önskade datum. Tillgängligheten kan vara begränsad under perioder med mycket simulatorskolning.

Saknar du en partner till sessionen kan vi eventuellt ordna så att en utav våra instruktörer flyger med dig, detta är dock ingen garanti.

2h pass

Passet börjar med 30 min briefing följt av två timmars flygning i simulatorn. Du kommer att få flyga som både ”Pilot Flying” (PF) och ”Pilot Monitoring” (PM) under passet. Passet avslutas med 30 min debriefing.

Crew: 3625 SEK per person (inkl. moms)

Om Du och en partner bokar tillsammans.

Single Pilot: 7250 SEK (inkl. moms)

Om Du bokar ensam eller vi ordnat en instruktör som partner.
 

4h pass

Passet börjar med en timmes briefing följt av fyra timmars flygning i simulatorn. Du kommer att få flyga som både ”Pilot Flying” (PF) och ”Pilot Monitoring” (PM) under passet.

Crew: 6125 SEK per person (inkl. moms)

Gäller om Du och en partner bokar tillsammans.

Single pilot: 12250 SEK (inkl. moms)

Gäller om Du bokar ensam eller vi ordnat en instruktör som partner.

Fyll i anmälningsformuläret nedan for att boka in en session. 

Vid frågor angående tillgänglighet, vänligen kontakta schemaavdelningen på esowschedule@bfsaa.se eller +46 73 373 01 17.