<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1133613096792918&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Simulator Training Session

Vill du fräscha upp dina MCC och instrumentfärdigheter inför en bolagsintervju?

SAA erbjuder simulator training sessions i vår Boeing 737 NG simulator för att du ska få möjlighet att förbereda dig på bästa sätt inför kommande arbetsintervju med tillhörande simulator assessment.

Vi har mycket duktiga och erfarna MCC instruktörer inför denna kurs som även är aktiva piloter på olika flygbolag. Tillgänglighet kan vara begränsad för denna produkt under perioder med mycket simulatorskolning. 

Kurs

Vi erbjuder simulatorpass på två timmar och på fyra timmar. Vi sätter tillsammans med dig ihop ditt träningspass beroende på dina tidigare erfarenheter och ditt behov.

2h pass

Passet börjar med 30 min briefing följt av två timmars flygning i simulatorn. Du kommer att få flyga som både ”Pilot Flying” (PF) och ”Pilot Monitoring” (PM) under passet.

Du och din kollega bildar ett crew som flyger passet ihop. Du och din kollega är välkomna att boka er flygning i simulatorn via mail eller telefon, se kontaktinfo nedan. Vi har god tillgänglighet i simulatorn.

Saknar du en kollega att flyga med så hjälper vi till att para ihop dig med en annan pilot som agerar ”Pilot Monitoring” (PM). Passet avslutas med en 30 min debriefing.

Pris; Crew (två piloter): 2900 SEK per person

Single pilot: 5800 SEK