<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1538207209772412&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Informationsdag Pilot Open Day

Under en s.k. Pilot Open Day har du möjlighet att besöka våra lokaler, träffa erfarna instruktörer och reda ut alla frågetecken som du möjligtvis kan ha om våra utbildningar och din framtida karriär som pilot! 

Vi erbjuder två självfinansierade, integrerade utbildningar för aspirerande piloter: Professional Pilot Program i San Diego, Kalifornien, och First Officer Program, som är baserat på vårt högkvarter i Västerås. Mer information om våra utbildningar hittar du här.

Vi på SAA vet att aspirerande piloter ofta har många funderingar och anordnar därför med jämna mellanrum informationsdagar – eller Pilot Open Day som vi kallar dem. Under en sådan har du möjlighet att besöka våra lokaler, träffa våra erfarna instruktörer och reda ut alla frågetecken som du möjligtvis kan ha om våra utbildningar och din framtida karriär som pilot.

Ta med dig en familjemedlem, nära vän eller dyk upp själv till vår nästa informationsdag. Det kostar ingenting och kan bli början på en spännande resa!

Under informationsdagarna har du även möjlighet att göra den första delen av det flygpsykologiska lämplighetstestet för 1000 SEK. Detta måste både bokas och betalas i förväg.

 Pilot Open Day i Västerås

Anmäl dig här
"Är du intresserad av flyg och pilotyrket tycker jag att du ska gå på en informationsdag (Pilot Open Day) och se om det verkar vara någonting för dig. Sen sök!" - Flyginstruktören Sara 
Ta vårt test och se om du har vad som krävs för att bli pilot
TA MIG TILL TESTET